NU ÄR ÄNTLIGEN SOMMAREN HÄR IGEN

Det märks inte bara på att åtskilliga samtal under de senaste veckorna kretsat runt vem som går på semeter när och hur många veckor var och en har kvar till det blir just min tur. Nej, framförallt märks det på vädret som i vanlig ordning slagit om och blivit lite svalare och regnigare lagom till att de första semesterfirarna lämnar arbetsplatsen.

Nu finns det faktiskt de som av olika anledningar anser att det är bra med regn men för egen del så fortsätter jag att hoppas på en sommar med sol, värme och en behaglig tempratur i vattnet.

Oavsett om solen skiner eller regnet öser ner så fungerar vår verksamhet även under sommaren om än med flera nya medarbetare i och med våra sommarvikarier. Några av dem har arbetat tidigare somrar och även under året som gått men några av dem är nya i verksamheten. Vilket som skall ni veta att ni är välkomna och väl behövda på ASP i sommar.

Trevlig sommar önskas alla läsare

Jörgen Estenstad

Enhetschef

Om aspbladet

Tidningen ASP Bladet, utgiven av Kooperativet Mediagruppen Karlstad med fokus på sociala frågor i solstaden. Chefredaktör är Robert Halvarsson. Frågor? Maila: kontakt@mediagruppen-karlstad.se

En reaktion till “NU ÄR ÄNTLIGEN SOMMAREN HÄR IGEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s