Tidningen fortsätter heta ASP Bladet

3333Den som är utrustad med gott minne gällande vår tidning kanske minns hur vi föregående år med buller och bång utannonserade en namnbytartävling.

Resultatet av detta var att vi fick in ett antal mycket goda namnförslag, som Mediagruppen Karlstad tillsammans med tidningens ägare – Arbetsmarknads- och socialförvaltningen i Karlstads kommun, kom att välja ut ett vinnarbidrag från, för att sedermera skicka iväg det hela till Patent- och registreringsverket.

Men hur brukar det vara med goda idéer? Vi är sällan helt ensamma om dem. Det kom att visa sig att PRV gjorde bedömningen att namnet påminde för mycket om flera andra tidningar och magasin. Tji fick vi! Därför, efter flera turer, har vi och ASF-förvaltningen kommit fram till att namnet ASP Bladet består.

Vinnare i vår namntävling blev Kristina Rundgren, som får en årsprenumeration på tidningen, vars namn är och förblir ASP Bladet. Hon arbetar till vardags på Solakoop B&B.

Text: Robert Halvarsson

Om aspbladet

Tidningen ASP Bladet, utgiven av Kooperativet Mediagruppen Karlstad med fokus på sociala frågor i solstaden. Chefredaktör är Robert Halvarsson. Frågor? Maila: kontakt@mediagruppen-karlstad.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s