Info om ASP Bladet

ASP Bladet är så mycket mer än ”bara en tidning”.

Vi finns numera tillgängligt i ett flertal olika format och strävar att försöka göra vårt bästa att täcka upp de olika former vi kan för att nå ut till så många läsare som möjligt. Vi anser att det är ytterst viktigt att  försöka vara tillgängliga till er i den mån vi kan, för att skapa större tillgänglighet och därmed bättre läsupplevelse.

Flertalet av våra skribenter har en bakgrund där det inte alltid varit så lätt och vet hur mycket bra information har hjälpt när man inte vet vart man skall vända sig. Därför gör vi vårt bästa för att se till att vi finns där om behovet uppstår.

Tidningen skapas av Kooperativet Mediagruppen Karlstad för Arbetsmarknads- och socialförvaltningen, Karlstads kommun.

VILKA ÄR VI?

Svar: Vi är Ett socialt arbetskooperativ

hearder-copy3

Men vi är inte vilket kooperativ som helst!

Vi är en energisk grupp med ett engagerat motto. Med hjälp av breda erfarenheter i livets fartvind, skapar vi medietjänster och produkter som tilltalar både hjärta och huvud.

Det som skiljer oss från många andra arbetsplatser är att vi ser på varje individs förmåga, kapacitet och styrka och anpassar sysselsättning utifrån det.

I stället för att fokusera på vad många kanske anser vara något negativt väljer vi att lyfta styrkorna hos varandra. Arbetsplatsen i sig bygger på att man bidrar till 100 procent av sin egen förmåga.

Vi är därför en arbetsplats där vi ger personer möjligheten att växa i sig själva på både fysiskt och mentalt där vi hjälper till att bygga upp rutiner och erbjuder våra deltagare en meningsfull sysselsättning i vardagen.

Genom vår metod producerar vi bland annat tidningen ASP Bladet åt Arbetsmarknads- och socialförvaltningen i Karlstads kommun.

Våra kontaktuppgifter:
Telefon 0709-608 766MEDIAGRUPPEN KARLSTADS HEMSIDA

FÖLJ OSS PÅ:

Facebook Tack vare ny spännande teknik är det möjligt för oss att samtidigt som vi uppdaterar sidan med ny information, låta den finnas tillgänglig via vår  Facebooksida. På så sätt missar man ingenting. Visst är det kul när tekniken går framåt.

Twitter Vi finns numera även på Twitter. Sociala media spelar en stor roll i dagens samhälle, vi håller oss uppdaterade och är nyfikna av oss i vår natur. Tack vare snabba och enkla medel går det att följa vår utveckling snabbt och enkelt med ett twitter konto
.
Youtube  Vi är ett aktivt och socialt företag som sysslar med medieproduktion, därför faller det naturligt att vi har en egen Youtubekanal. Som de värmlänningar vi är så har vi en naturlig stolthet i att visa upp vårt fina landskap och staden vi stolt bär i vårt företagsnamn, Karlstad i form av filmade klipp härifrån.