I Vardagen: Inge Larsson

i-vardagen”I vardagen” är en temaserie om personer som har kommit en bit på vägen från ett liv med kaos, till ett liv med lite mer struktur i vardagen. Samtidigt vill vi ge er en liten inblick i deras vardagssituation och deras tankar om framtiden.

Vad har du gjort tidigare i ditt liv?
Jag är utbildad murare. När jag var 32 år läste jag på en folkhögskola utanför Umeå efter det har jag arbetat på ett par möbelsnickerier i Norrland ett par år. Sedan flyttade jag till Karlstad och började på Samhall i Gräsdalen.

Vad arbetar du med nu?
Jag arbetar på arbetskooperativet Brillianten med företagstjänster, där vi utför olika uppdrag åt företag. Är också ordförande på företaget där styrelsemöten och veckomöten ingår i mina arbetsuppgifter.

Har du något inflytande på arbetet?
Ja, det har jag. Jag har kontroll över alla arbetsuppgifter som ställs till mitt förfogande, och som delägare i företaget är det vi kooperatörer som driver företaget med viss stöttning av handledare.

Var är bäst med arbetet?
Att träffa mina arbetskamrater och känna att man är del av en trevlig grupp.

I framtiden vill Inge läsa på musikhögskolan i Framnäs utanför Piteå och utbilda sig till musik konsulent. Han har läst ett år där tidigare, fast då på solistlinjen för sångare till operan.

Olle Stagnér

Om aspbladet

Tidningen ASP Bladet, utgiven av Kooperativet Mediagruppen Karlstad med fokus på sociala frågor i solstaden. Chefredaktör är Robert Halvarsson. Frågor? Maila: kontakt@mediagruppen-karlstad.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s